• 驰宇
  • 驰宇2
  • 3

Categories populér

  • Euyeub-Indonesia Salt

    Euyeub-Indonesia Salt
  • Kalsium Salt Pengetahuan Alam

    Kalsium Salt Pengetahuan Alam
  • Iodized Salt

    Iodized Salt
  • IMG_20180929_113224

Naha Pilih Us

  • produksi uyah sajarah panjang

    Zigong mangrupakeun ngaran koléktif pikeun dua sumur uyah di Ziliu ogé sarta Gong ogé. Ieu kasohor sumur-uyah na katelah Cina urang "Millenium Salt Ibu".

    Salaku mimiti salaku Eastern Dinasti Han Kaisar (AD 76-88), di urang gawe kuna diwangun kahiji uyah-ogé di wewengkon Zigong, ngaranna "Fuyi Salt Muhun".

    Pamastian kualitas

    Dina kuna, salila Dinasti Ming Jiajing (1522-1566), anu uyah well- dihasilkeun Zigong ieu karajaan upeti ku alam, sehat, bodas, sarta na nikmat.

     

  • logo010
  • logo011
  • logo20
  • logo40
  • logo1
  • logo05
  • logo06
  • logo07
  • logo08
  • logo09
  • douban