• 驰宇
 • 驰宇2
 • 3

Popular Temat

 • Rich-stroncium Salt

  Rich-stroncium Salt
 • Salt Natural Calcium

  Salt Natural Calcium
 • jodizuar Salt

  jodizuar Salt
 • IMG_20180929_113224

pse na zgjodhet ne

 • histori të gjatë të prodhimit kripë

  Zigong është një emër kolektiv për dy puseve kripës në Ziliu mirë dhe Gong mirë. Është i famshëm për të mirën kripë dhe është i njohur si Kinës "Millenium Salt Capital".

  Që në fillim të Lindore Han Dynasty perandorit (AD 76-88), njerëzit e lashtë që punojnë ndërtuar e parë kripur edhe në fushën Zigong, i quajtur "Fuyi Salt pra".

  Sigurimin e Cilësisë

  Në lashtë, gjatë dinastisë Ming Jiajing të (1522-1566), kripa mirë- prodhuar nga Zigong ishte haraç mbretërore nga e saj natyrore, të shëndetshme, të bardhë, dhe e shijshme.

   

 • logo010
 • logo011
 • logo20
 • logo40
 • logo1
 • logo05
 • logo06
 • logo07
 • logo08
 • logo09
 • douban