• 驰宇
  • 驰宇2
  • 3

Kategori Popular

  • Sugih-strontium Salt

    Sugih-strontium Salt
  • Calcium Salt Natural

    Calcium Salt Natural
  • Iodized Salt

    Iodized Salt
  • IMG_20180929_113224

Napa Pilih kita

  • produksi uyah Sajarah dawa

    Zigong iku jeneng bebarengan kanggo loro Wells uyah ing Ziliu uga lan Gong uga. Iku misuwur kanggo uga-uyah lan dikenal minangka China kang "Millennium Salt Capital".

    Minangka awal minangka Eastern Dinasti Han Kaisar (AD 76-88), wong apa kuna dibangun pisanan uyah uga ing wilayah Zigong, jenenge "Fuyi Salt Inggih".

    Assurance Quality

    Ing kuna, sak Dinasti Ming Jiajing (1522-1566), uyah uga- diprodhuksi dening Zigong ana kraton pajeg dening alam, sehat, putih, lan sawijining éca.

     

  • logo010
  • logo011
  • logo20
  • logo40
  • logo1
  • logo05
  • logo06
  • logo07
  • logo08
  • logo09
  • douban